Είναι παράξενο να σκεφτεί κανείς ότι τα διαδικτυακά meme έχουν επετείους. Η φύση των meme είναι ότι αποτελούν μια άμεση εμπειρία με εφήμερη διάρκεια. Τα περισσότερα meme δημιουργούνται, κοινοποιούνται, περνάνε στην αιωνιότητα και μετά από μερικές μέρες ξεχνιούνται.

Υπάρχουν όμως και μερικά βίντεο που είναι συνώνυμα του διαδικτυακού χιούμορ. Αυτά τα βίντεο έγιναν τόσο δημοφιλή που απέκτησαν την δική τους βαρύτητα και τα τιμάμε ακόμα και χρόνια μετά.

Σε μια συζήτηση για viral βίντεο είναι σχεδόν αδύνατον να μην αναφερθεί το “Charlie Βit Μy Finger”. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτό το βίντεο των 56 δευτερολέπτων κατάφερε να γίνει σε κάποια φάση το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube. Το γλυκό βίντεο με τα δύο παιδάκια που παίζουν έγινε πλέον 10 χρονών.

Ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο Howard Davies-Carr, ο πατέρας των παιδιών, ώστε να μπορέσει να τα δει ο παππούς τους που μένει στις ΗΠΑ να μεγαλώνουν. Από τότε, έχει συγκεντρώσει πάνω από 850 εκατομμύρια προβολές.

Αλλά μετά από μια δεκαετία, τα δύο παιδιά του βίντεο, ο Harry και ο Charlie, έχουν μεγαλώσει και στην δέκατη επέτειο του βίντεο, τα παιδιά μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους για την ακούσια δημοσιότητα. Αν τα παρατηρήσετε καλά, μπορεί να τα αναγνωρίσετε.

10 Χρόνια πριν, αυτά τα 2 Αδελφάκια έκαναν όλο το διαδίκτυο να παραμιλάει. Δεν φαντάζεστε ΠΩΣ είναι και ΤΙ κάνουν σήμερα!

Μπορεί να είναι περίεργο να γίνεσαι διάσημος πριν καν πας σχολείο, αλλά παρ’όλο που χάρη στο βίντεο η οικογένεια έβγαλε 1 εκατομμύριο λίρες, τα αγόρια παραμένουν προσγειωμένα. Λόγω του βίντεο τα αγόρια εμφανίστηκαν πολλές φορές στην τηλεόραση και σε διαφημίσεις.

Δείτε επίσης:  Αυτή η Κοπέλα ζύγιζε 230 Κιλά, αλλά όταν είδαμε ΠΩΣ είναι Σήμερα; Μείναμε με Ανοιχτό το Στόμα!

Παρ’όλα αυτά, η οικογένεια – μαζί με τους μικρότερους αδερφούς τους, Rupert και Jasper – μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι, με τον ίδιο καναπέ που υπήρχε και στο βίντεο! Ο Howard Davies-Carr συνεχίζει να εργάζεται σαν σύμβουλος πληροφορικής. Πέρα από κάτι ποδήλατα σαν δώρα, τα περισσότερα χρήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για την μόρφωση τους.

10 Χρόνια πριν, αυτά τα 2 Αδελφάκια έκαναν όλο το διαδίκτυο να παραμιλάει. Δεν φαντάζεστε ΠΩΣ είναι και ΤΙ κάνουν σήμερα!

Ο Howard παρά λίγο να μην ανεβάσει το βίντεο που έκανε τους γιους τους διάσημους και είπε ότι δεν πίστευε πως έκανε κάτι ξεχωριστό εκείνη την στιγμή. «Ήμουν έτοιμος να κατεβάσω το βίντεο πριν γίνει το μπαμ, αλλά μετά έχασα τον έλεγχο κι έτσι απλά το άφησα», είπε.

«Το βίντεο ανέβηκε μόνο και μόνο γιατί ήθελα να το μοιραστώ με τον παππού των αγοριών. Ήμουν πολύ αθώος με το YouTube. Έγινε viral και όταν συνέβη αυτό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ο κόσμος έστειλε γλυκά σχόλια και μηνύματα και τώρα ανεβάζω ένα καινούριο βίντεο των αγοριών κάθε 6 εβδομάδες.»

Ωστόσο, πλέον ο Howard δεν βιντεοσκοπεί τις πιο αυθόρμητες στιγμές των αγοριών και είπε ότι ο Charlie και ο Harry ντρέπονται κάπως για τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση.

Credit: viralthread.com

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ