Ήταν Ιούλιος και οι θερμοκρασίες έφταναν τους 40 βαθμούς Κελσίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η Jessica Barnes είχε πάει στη παραλία Pensacola Beach για να απολαύσει λίγη δροσιά. Έτυχε να γυρίσει και είδε έναν αστυνομικό που είχε καταϊδρώσει να πλησιάζει. Ο αστυνομικός κουβαλούσε στους ώμους του ένα πεντάχρονο αγόρι. 

Φωτογράφησε έναν ιδρωμένο αστυνομικό στην παραλία και έγινε αμέσως Viral. Ο λόγος; Απλά δείτε ΤΙ κουβαλάει στους ώμους του!

Το αγόρι είχε χαθεί και ο αστυνομικός έβαλε τα δυνατά του να βοηθήσει το παιδί να βρει τους γονείς του. Δεν είχε σημασία που ο αστυνομικός ζεσταινόταν και ίδρωνε, και πιθανόν ένιωθε πολύ άβολα κουβαλώντας το παιδί. Το παιδί έπρεπε να βρει την οικογένειά του. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στη σελίδα Love What Matters Facebook, και σύντομα έλαβε πάνω από 49.000 likes.

Φωτογράφησε έναν ιδρωμένο αστυνομικό στην παραλία και έγινε αμέσως Viral. Ο λόγος; Απλά δείτε ΤΙ κουβαλάει στους ώμους του!

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τέτοια καλές ειδήσεις κατά καιρούς. Αν δείτε κάποιον να κάνει μια καλή πράξη, μοιραστείτε το ! Γνωστοποιήστε το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι! 

Credit: RelayHero

sourceSource

Δείτε επίσης:  Κροκόδειλος έφαγε ζωντανή την Έγκυο Γυναίκα του. Δείτε ΠΩΣ κατάφερε να πάρει την Εκδίκησή του

ΣΧΟΛΙΑ