Οι φωτογραφίες σε αυτό το βίντεο από το Facebook είναι απλά τρομακτικές. Κεραυνοί και αστραπές σκίζουν τον ουρανό και πέφτουν την γη: ένα πλημμυρισμένο ποτάμι αναποδογυρίζει ένα αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει μια ολόκληρη οικογένεια.

Ακούγονται φωνές. Υπάρχουν παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. «Δεν αναπνέουν», φωνάζουν οι άλλοι από έξω. Ο πατέρας, ο 25χρονος Philip Ocheltree από το Τέξας, παλεύει να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει τα παιδιά του, αλλά το νερό είναι πολύ ορμητικό. Απειλεί να τον παρασύρει κι αυτόν.

Βλέπουν μαζί με την γυναίκα του τον 4χρονο Marshal και την 2χρονη Addyson μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είναι σχεδόν καλυμμένο με νερό. Φαίνεται σαν να έχουν τελειώσει όλα. Δεν υπάρχει ελπίδα.

Ξαφνικά εμφανίζεται ένας ξένος, καταφέρνει να μπει στο αυτοκίνητο και να βγάλει το μωρό από το κάθισμα. Βγάζει έξω τον μικρό και μια άλλη ομάδα αρχίσει να τραβάει το αυτοκίνητο. Κάποιος άλλος καταφέρνει να λύσει την Addyson και να την βγάλει έξω. Είναι αναίσθητη και δεν φαίνεται να αναπνέει. Μήπως είναι πολύ αργά;

Αρχίζουν να χάνουν τις ελπίδες τους, αλλά τότε έρχονται δύο άνθρωποι και τους δίνουν το φιλί της ζωής, πιέζοντας το στήθος τους για να βγει το νερό από τους πνεύμονες. Και τελικά αναπνέουν και οι δύο! Σώθηκαν! Ένα ασθενοφόρο φτάνει και μεταφέρει τα παιδιά γρήγορα σε νοσοκομείο παίδων στο Dallas. Τα παιδιά βρίσκονται ακόμη εκεί και αναρρώνουν.

Μοιάζει με σκηνή από ταινία, αλλά αυτό το περιστατικό συνέβη πραγματικά: ο Phillip και η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά τους είχαν φύγει από το σπίτι τους για να γλιτώσουν από έναν ανεμοστρόβιλο.

Δείτε επίσης:  Αγενής Πελάτης προσέβαλλε μία έγκυο Σερβιτόρα με τον Χειρότερο Τρόπο. Δείτε ΤΙ της έγραψε πάνω στην Απόδειξη και θα Σοκαριστείτε!

Αλλά μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, το αυτοκίνητο έπεσε σε νερά και έχασαν τον έλεγχο. Ευτυχώς, τους είδαν κάποιοι ξένοι και έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Η οικογένεια κατάφερε να σωθεί χάρη στην βοήθεια τους.

«Η ζωή αλλάζει μέσα σε μια στιγμή… αυτή την στιγμή ο Marshal είναι σε εξαιρετική κατάσταση, γεμάτος ζωή… Η Addy έχει σταθεροποιηθεί και αναπνέει όλο και περισσότερο μόνη της», έγραψε ο πατέρας τους στην σελίδα του στο Facebook.

Το βίντεο της διάσωσης έγινε viral με πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής. Στην μέση η εικόνα μαυρίζει και ακούγονται μόνο φωνές, κι αυτό γιατί ο άντρας που κατέγραφε το περιστατικό έβαλε το κινητό στην τσέπη του για να κάνει τεχνητή αναπνοή στα παιδιά.

Ποιοι είναι αυτοί οι ανώνυμοι ήρωες; Είναι απλά άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται εκεί κοντά. Συνηθισμένοι άνθρωποι που προσέφεραν την βοήθεια τους σε μια στιγμή ανάγκης. Μια υπέροχη υπενθύμιση του κουράγιου και της γενναιοδωρίας που συνεχίζουν να υπάρχουν γύρω μας.

Δείτε το βίντεο:

Μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένεια με τα ιατρικά έξοδα κάνοντας μια δωρεά σε αυτή την σελίδα. Ελπίζουμε τα παιδιά να αναρρώσουν πλήρως σύντομα!

Credit: hefty.co

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ