Όταν η Becki Wilson γέννησε τον γιο της, Carter-James, ήξερε ότι δεν είχαν πολύ χρόνο μαζί. Οι γιατροί είχαν ήδη πει στην 27χρονη ότι ο γιος της δεν θα ζούσε για πολύ μετά την γέννα. Η Becki είχε μόνο 16 ώρες με τον Carter-James πριν σταματήσει να χτυπά η καρδούλα του.

Αλλά η Becki κατάφερε να περάσει 3 επιπλέον μέρες με τον γιο της χάρη σε μια ειδική παρέμβαση που ονομάζεται “Cuddle Cot”. Το κρεβάτι του μωρού έχει ένα σύστημα ψύξης το οποίο διατηρεί την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς και αποτρέπει την αποσύνθεση του σώματος.

Αυτό δίνει στους γονείς περισσότερο χρόνο να αντιμετωπίσουν την απώλεια τους και να πουν το τελικό αντίο στο μωρό τους όταν πεθάνει.

«Τον έντυσα, τον έπλυνα και τον κοιτούσα για ώρες όπως καμιά άλλη μητέρα. Το ότι κατάφερα να τα κάνω όλα αυτά έκανε μεγάλη διαφορά. Ένιωσα ότι μπόρεσα να γίνω μητέρα για εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», εξήγησε η Becki.

Τώρα η Becki θέλει να συμβάλλει ώστε να καταφέρουν και άλλες οικογένειες να έχουν αυτή την εμπειρία και συγκεντρώνει δωρεές για να εξοπλιστούν περισσότερα νοσοκομεία με τέτοια κρεβάτια.

Χάρη στο Cuddle-Cot η Becki κατάφερε να αντιμετωπίσει την απώλεια του μικρού Carter-James και τουλάχιστον έχει κάποιες αναμνήσεις μαζί του. Ελπίζουμε η καμπάνια της να βοηθήσει και άλλες οικογένειες να ξεπεράσουν αυτή την τραγωδία.

Οι σκέψεις σας;

Credit: hefty.co

sourceSource

Δείτε επίσης:  Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ. Ούτε αρχίζουν. Μόνο διαρκούν σε έναν αιώνιο χρόνο κι είμαστε πάντα εκεί γι’ αυτούς.

ΣΧΟΛΙΑ