Στις 14 Οκτωβρίου 1987, η Jessica McClure ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του κόσμου.

Γνωστή ως «μωρό Jessica,» σε ηλικία 18 μηνών έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, όταν έπεσε στο πηγάδι στο σπίτι της θείας της στο  Midland του Τέξας.

Χρειάστηκαν να περάσουν 58 ώρες, ώσπου οι διασώστες να την απεγκλωβίσουν, όσο ο κόσμος παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις. Όλο αυτό το διάστημα ήταν χωρίς νερό και τροφή, αλλά εκ θαύματος ήταν ζωντανή όταν την έβγαλαν από το πηγάδι me διάμετρο 20 εκατοστών.

30 χρόνια αργότερα, ο κόσμος νιώθει ακόμα ενδιαφέρον για το μωρό Jessica και η ίδια απαντάει σε ερωτήσεις για την εμπειρία της, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της.

Σε ηλικία 18 μηνών είχε γίνει διάσημη επειδή την βρήκαν σε ένα πηγάδι. 30 Χρόνια μετά, δεν Φαντάζεστε ΠΩΣ είναι σήμερα!

Όταν γεννήθηκε η Jessica McClure στις 26 Μαρτίου 1986, η οικογένειά της δεν είχε ιδέα ότι θα γινόταν ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο. Η ιστορία της τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και έγινε αντικείμενο πολλών τηλεοπτικών συζητήσεων, ντοκιμαντέρ, ακόμα και ταινίας.

Σε ηλικία 18 μηνών είχε γίνει διάσημη επειδή την βρήκαν σε ένα πηγάδι. 30 Χρόνια μετά, δεν Φαντάζεστε ΠΩΣ είναι σήμερα!

Όσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απασχολημένα με το ατύχημά της, το μωρό Jessica και η οικογένειά της προσπαθούσαν να επανέλθουν στην κανονική ρουτίνα τους.

Εξαιτίας της γάγγραινας από την μη κυκλοφορία του αίματος όσο βρισκόταν στο στενό πηγάδι, οι γιατροί ήταν αναγκασμένοι να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλα της Jessica. Στα χρόνια που ακολούθησαν, έπρεπε να υποβληθεί σε πάνω από 15 χειρουργεία και οι ουλές της θα της θυμίζουν για πάντα όσα πέρασε.

Ευτυχώς, τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ζει μια φυσιολογική ζωή έκτοτε.

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε, και η Jessica είναι πλέον παντρεμένη με τον Daniel Morales, τον οποίο γνώρισε στο παιδικό σταθμό που εργάζεται. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 9χρονο Simon και την 7χρονη Sheyenne.

Δείτε επίσης:  Τραβούσε με το κινητό τον 5 μηνών Γιο του και ανέβασε το Βίντεο στο διαδίκτυο. Λίγες ώρες αργότερα; Έγινε παγκόσμιο Viral!

Σε ηλικία 18 μηνών είχε γίνει διάσημη επειδή την βρήκαν σε ένα πηγάδι. 30 Χρόνια μετά, δεν Φαντάζεστε ΠΩΣ είναι σήμερα!

Η 31χρονη Jessica τώρα εργάζεται ως καθηγήτρια ειδικής αγωγής σε παιδικό σταθμό. Ζει με την οικογένειά της σε ένα σπίτι που αγόρασε με έσοδα από δωρεές από όλο τον κόσμο.

«Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό που ο κόσμος μπορεί να ενωθεί κατά αυτόν τον τρόπο για να δώσουν χρήματα σε ένα παιδί που δεν είναι δικό τους,» δήλωσε στο περιοδικό People.

Σε ηλικία 18 μηνών είχε γίνει διάσημη επειδή την βρήκαν σε ένα πηγάδι. 30 Χρόνια μετά, δεν Φαντάζεστε ΠΩΣ είναι σήμερα!

Αν και ακόμα έχει κάποια σημάδια του ατυχήματος, η ίδια δηλώνει ότι δεν θυμάται πολλά πράγματα για όσα έλαβαν χώρα πριν από τρεις δεκαετίες και πως τώρα είναι υγιής.

«Είχα τον Θεό στο πλευρό μου εκείνη τη μέρα. Η ζωή μου είναι ένα θαύμα.»s

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Jessica δείχνει τα σημάδια της, όπως και το πόδι της όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν ένα δάχτυλο, ως αποτέλεσμα της γάγγραινας, και μια ουλή στο μέτωπό της που προκλήθηκε από το τρυπάνι.

Baby Jessica reveals the few visible signs of the ordeal she survived three decades ago https://t.co/VyZbizgCf5 pic.twitter.com/lSa6dpfIJx

— People Magazine (@people) March 8, 2017

Η Jessica έχει μιλήσει στα παιδιά της για την περιπετειώδη διάσωσή της εκείνη την μοιραία μέρα του 1987 και έχει δει σε βίντεο τις προσπάθειες διάσωσης. Η ίδια δηλώνει ότι δεν θέλει η ιστορία της να επισκιάσει τα παιδιά της, αλλά χρησιμοποιεί το ατύχημα για να τα διδάξει ένα μάθημα για την ταπεινότητα και να «θυμούνται ότι αν ψάξεις καλά, υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο».

Credit: Shared

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ