Οι γάμοι στο Χόλιγουντ πολύ συχνά καταλήγουν σε διαζύγιο. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση όταν έχεις πάνω σου όλα τα φώτα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια παραδείγματα δυνατών ζευγαριών που έβαλαν τον γάμο τους πάνω από όλα, όπως ο Jon Bon Jovi και η Dorothea Hurley.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το ζευγάρι είναι μαζί 27 χρόνια! Είναι μαζί από τότε που πήγαιναν λύκειο στην πόλη Sayreville στο New Jersey.

Ρώτησαν τον Μπον Τζόβι ΠΟΙΟ είναι το Μυστικό του πετυχημένου Γάμου του. Η Απάντησή του; Θα σας Συγκλονίσει!

Αυτό που κάνει την ιστορία τους ακόμη πιο γλυκιά είναι ότι δεν παντρεύτηκαν με το που τελείωσαν το σχολείο. Περίμεναν μερικά χρόνια και παντρεύτηκαν όταν ο Bon Jovi έγινε διάσημος, το 1989. Είναι μια τιμή που ο ίδιος ο Bon Jovi αναγνωρίζει: «Με κάποιο τρόπο έγινα γνωστός σαν ροκ σταρ που είναι παντρεμένος χρόνια. Εντάξει, το δέχομαι, γιατί είμαι πολύ ευτυχισμένος…»

Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είναι ο μόνος μουσικός που έμεινε με την γυναίκα του αφότου έγινε διάσημος. Ο Bono και ο Bruce Spingsteen είναι από αυτούς που παντρεύτηκαν μόνο μία φορά. Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό του πίσω από τον μακροχρόνιο γάμο του; Παρ’όλο που δεν παριστάνει ότι ξέρει το μυστικό που θα βοηθήσει ΚΑΘΕ γάμο, παραδέχεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που λειτουργεί για εκείνον και την Dorothea:

Δίνει τα εύσημα εκεί που χρειάζεται

Ο Bon Jovi ξέρει καλά πόσο θετική επίδραση έχει η Dorothea στην ζωή του. Είπε στο People: «Είμαι ο τρελός οραματιστής με τα πάντα, αλλά οι ραφές ανοίγουν. Εκείνη με ακολουθεί με την κόλλα, την κλωστή και την βελόνα.»

Ρώτησαν τον Μπον Τζόβι ΠΟΙΟ είναι το Μυστικό του πετυχημένου Γάμου του. Η Απάντησή του; Θα σας Συγκλονίσει!

Εκείνη δεν ζηλεύει

Δείτε επίσης:  Γυναικεία φιγούρα για πρώτη φορά σε φανάρι διάβασης πεζών | Η ιστορία μιας γυναίκας – σύμβολο

Είναι δύσκολο για οποιαδήποτε γυναίκα να βλέπει τον άντρα της να περιτριγυρίζεται από τόσο θερμές θαυμάστριες, σωστά; Ευτυχώς, η Dorothea αισθάνεται ασφάλεια στην σχέση της. Της αρέσει να βλέπει τις κοπέλες στις συναυλίες του Bon Jovi. «Νομίζω ότι είναι τέλειο που αγαπάνε την μουσική. Αγαπάνε το συγκρότημα και είναι τόσο πιστές», λέει.

Συμφωνούν απόλυτα

Ο Jon υποστηρίζει ότι αυτό που κάνει την σχέση τους να λειτουργεί έχει να κάνει με την «ανάπτυξη». «Αναπτυσσόμαστε ίσα και όχι προς αντίθετες κατευθύνσεις», λέει.

Για να μάθετε περισσότερα μυστικά από τον Jon Bon Jovi για τον γάμο του, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Credit: tiphero.com

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ