Οι βετεράνοι μιας χώρας είναι πολύ σημαντικοί. Αυτοί οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια, τις οικογένειες, την άνεση και την ασφάλεια τους για να πολεμήσουν και να προστατεύσουν τους άλλους. Στις ΗΠΑ οι βετεράνoι απολαμβάνουν κάποια πλεονεκτήματα, όπως μικρές εκπτώσεις, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν δώσει.

Κάποιοι, όμως, δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι έχουν κάνει για εκείνους οι βετεράνοι. Αυτό συνέβη και όταν ένας νεαρός βετεράνος πήγε στο ταμείο ενός μαγαζιού για να παραγγείλει να φάει. Μετά την παραγγελία του, ρώτησε αν είχε στρατιωτική έκπτωση. Σίγουρα δεν περίμενε την απάντηση που έλαβε.

Μια γυναίκα που στεκόταν πίσω του του είπε ότι ήταν αγενές που ζήτησε την έκπτωση. Είπε ότι εκείνος έκανε λες και είχε το δικαίωμα να ζητά «ειδικά προνόμια» επειδή ήταν στον στρατό.

Σίγουρα ο νεαρός βετεράνος έπαθε πλάκα στην αρχή, αλλά γρήγορα της έκλεισε το στόμα με αυτό που έκανε στην συνέχεια.

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του:

«Δεν είναι προνόμιο, είναι έκπτωση», της είπε. «Προνόμιο είναι να γυρνάς σπίτι. Να γυρνάς σπίτι στην οικογένεια σου κάθε βράδυ. Να γυρνάς σπίτι σε μια ελεύθερη χώρα.» «Κάποιοι αρνούνται τα προνόμια τους, για να τα έχουν άνθρωποι σαν εσένα», πρόσθεσε.

Μόλις ολοκλήρωσε τα λόγια του, μια κοπέλα προσφέρθηκε να πληρώσει το γεύμα του άντρα και ο διευθυντής του καταστήματος τελικά του έδωσε το γεύμα δωρεάν.

Οι σκέψεις σας;

Credit: sosharethis.com

sourceSource

Δείτε επίσης:  Αυτό το Κοριτσάκι έχει τα ΠΙΟ εκπληκτικά Χτενίσματα που έχετε δει ποτέ. (Χάρη στον Φοβερό Πατέρα της!)

ΣΧΟΛΙΑ