Ο κόσμος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από την τραγωδία που έλαβε χώρα στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ. Κανείς δεν φανταζόταν την τραγική εξέλιξη της βραδιάς.

Πατέρας τριών κοριτσιών δημοσιεύει ανοιχτή επιστολή στην Ariana Grande και αμέσως γίνεται Viral!

Στη τρομοκρατική επίθεση σκοτώθηκαν 22 άτομα και πάνω από 120 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τοManchester Evening News.

Ενώ κανείς δεν κατηγορεί την Ariana, ένα κύμα ενοχής πλανάται από πάνω της, καθώς απολογήθηκε με μεγάλη θλίψη στους θαυμαστές της:

Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια.

Πατέρας τριών κοριτσιών δημοσιεύει ανοιχτή επιστολή στην Ariana Grande και αμέσως γίνεται Viral!

Το tweet της μοιράστηκε πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Ένας άντρας που είδε τη δημοσίευση της Ariana ήταν και ο Patrick Millsaps, ένας πατέρας τριών μικρών κοριτσιών από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο Patrick έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στη ποπ σταρ με την ελπίδα να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Το γράμμα τώρα έγινε viral και ο λόγος είναι προφανής.

Ένα ανοιχτό γράμμα στη Ariana Grande

Αγαπητή δεσποινίς Grande,

Είμαι πατέρας τριών κοριτσιών, ηλικίας 12 και 13 ετών. Έτσι έχεις υπάρξει μέλος της οικογένειάς μας για χρόνια. Περιστασιακά, τα τραγούδια σου ακούγονται στο ραδιόφωνο, αφού έχω αφήσει τις κόρες μου στο σχολείο και δε θα αρνηθώ ότι δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς “Sam & Kat.”

Μιας και είσαι μέλος της οικογένειάς μας και μετά την ανάγνωση της δημοσίευσης που ανέβασες στο Twitter τις προάλλες, φοβάμαι ότι πρέπει να σε βάλω στη θέση σου. Έτσι λοιπόν άκουσε και λάβε λίγη αγάπη από έναν πατέρα με κόρες.

 

#1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να απολογηθείς. Αν κάποιος είχε μεθύσει και είχε σκοτώσει κάποιον με το αυτοκίνητό του δίπλα στο ξενοδοχείο σου στο Μάντσεστερ, θα ένιωθες υπεύθυνη; Αν τη βραδιά πριν τη συναυλία σου, ένας ανεμοστρόβιλος είχε χτυπήσει το Μάντσεστερ και είχε τραγικά σκοτώσει αρκετό άτομο που θα πήγαινε στη συναυλία σου, θα ένιωθες την ανάγκη να απολογηθείς; Βλέπεις, δεν είσαι υπεύθυνη για τις πράξεις ενός παράλογου δειλού που διέπραξε μια διαβολική πράξη κοντά σε σένα, όσο δε θα ήσουν υπεύθυνη για μια φυσική καταστροφή ή τις πράξεις ενός ανόητου κοντά στο ξενοδοχείο σου.

#2. Κοντά σου τώρα έχεις πολλούς εμπειρογνώμονες που σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις σου (ήμουν και εγώ ένας τέτοιος «ειδικός» όταν ήμουν μάνατζερ ταλέντων). Δώσε σε όλους ένα μήνα άδεια και πες τους αν σε καλέσουν τις επόμενες 30 μέρες, τότε θα απολυθούν! Αυτοί οι «ειδικοί» δεν έχουν ιδέα τι περνάς τώρα. Πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά σου και τους φίλους σου, που θα σου δώσουν χώρο και στήριξη όταν θα το χρειαστείς.

#3. Όταν θα είσαι απολύτως έτοιμη, εκ μέρους όλων των μπαμπάδων που οι κόρες τους αγαπούν τη μουσική σου, τραγούδα ξανά. Η μουσική είναι η διεθνής γλώσσας της ειρήνης. Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου και μοιράζεσαι το απίστευτο δώρο που σου χάρισε ο Θεός, κάνεις αυτόν τον άσχημο κόσμο, λιγότερο άσχημο.

Αυτές είναι λοιπόν οι συμβουλές μου, από ένα τύπο στη Τζόρτζια που αγαπάει τις κόρες του και εκτιμάει το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα σαν εσένα στον κόσμο. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα. Οι θαυμαστές σου δε θα πάνε πουθενά.

Με ειλικρίνεια,

Ο μπαμπάς της Morgan, της Alison & της Kendall.

Credit: Lifeaspire

Δείτε επίσης:  Μπήκε στην απομόνωση για να κάνει χημειοθεραπεία. Δείτε ΠΩΣ την υποστηρίζει ο άντρας της και θα συγκλονιστείτε!

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ