Ο διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ είναι ένας «ακέραιος» άνθρωπος, ένα πρόσωπο με «αρχές», και δεν προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου με την ανακοίνωσή του ότι άνοιξε εκ νέου η έρευνα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε λάβει ή στείλει η Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποιώντας έναν ιδιωτικό διακομιστή, πιστεύει ο Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ είπε επίσης ότι δεν έχει «καμιά γνώση από ανεξάρτητη πηγή» για το πώς ο Κόμεϊ κατέληξε στην απόφασή του να δημοσιοποιήσει ότι διεξάγεται νέα έρευνα, ούτε των «παραγόντων που εξετάστηκαν» πριν αποφασίσει να συζητήσει το θέμα δημόσια.

«Δεν θα επικρίνω, ούτε θα υπερασπιστώ τον διευθυντή Κόμεϊ», συνέχισε ο Έρνεστ, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια «παλαιά παράδοση» βάσει της οποίας είναι προτιμητέο να αποφεύγεται η δημοσιοποίηση στοιχείων για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Κόμεϊ βρίσκεται σε δύσκολη θέση.Source

Δείτε επίσης:  Στην άμυνα ο Έτινγκερ για ταξίδι με αεροσκάφος γερμανού επιχειρηματία

ΣΧΟΛΙΑ