«Έτσι είσαι μερικές ώρες μετά την καισαρική τομή».

Η νέα μητέρα και blogger Olivia White, ανέβασε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία της για να ρίξει λίγο φως στο τι ακολουθεί μετά από μιας καισαρική τομή. Μοιράστηκε μια selfie, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της με καισαρική τομή, τρόπο που οι περισσότερες μητέρες δεν ονειρεύονται.

«Νιώθω σαν να με χτύπησε λεωφορείο…» – Η συγκλονιστική επιστολή μιας Μητέρας για την Σκληρή Αλήθεια της Καισαρικής

Η φωτογραφία της White δείχνει την φρεσκοραμμένη καισαρική τομή της. Είναι ραμμένη και πονάει. Γράφει: «Κοιτάξτε, ξέρω ότι δεν είναι και η καλύτερή μου γωνία (ή μήπως είναι;) αλλά και ποια δεν θα έβγαινε selfie ώρες μετά τη γέννα, έτσι ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να δουν πού έκοψαν και άνοιξαν για να βγει ένας ολόκληρος άνθρωπος.»

Λοιπόν, δεν το ήθελα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό όταν το κάνει οποιαδήποτε μαμά. Στην πραγματικότητα, είναι φανταστικό. Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω από την πρώτη μου καισαρική τομή και βλέποντας αυτό, μπορώ να πω ότι μαλάκωσε το αρχικό σοκ μου.
Γράφει: «Έτσι είσαι μερικές ώρες μετά την καισαρική τομή».

Για όποιον πιστεύει ότι είναι ο εύκολος τρόπος, δοκιμάστε να έχετε ράμματα 15 εκατοστών στην κοιλιά σας, σαν ένας καρχαρίας που δάγκωσε έναν σέρφερ.»

Γραφικό, αλλά ακριβές. Μερικές φορές ακούμε ότι ορισμένοι ανίδεοι σκέφτονται ότι οι γυναίκες προτιμούν την καισαρική τομή, καθώς θεωρείται ότι είναι ευκολότερη από την κανονική γέννα. Αλλά όποια έχει κάνει καισαρική τομή, θα γελάσει πολύ με αυτό!
Αναφέρει επίσης, για το αίσθημα αμηχανίας που ένοιωσε μετά από το ράψιμο με σύρμα αλιείας, την στιγμή που αισθάνονταν ότι τα ζωτικά της όργανα προσπαθούσαν να ξεφύγουν!

Δείτε επίσης:  Έχασε 134 κιλά και Βρήκε τον Έρωτα της Ζωής του. Θα το χρωστάει για Πάντα στον Κολλητό του!

Και τότε, έρχεται ο πόνος. Τα ναρκωτικά βοηθούν, αλλά τελικά, δεν υπάρχουν φάρμακα. «Θέλω να πω, ότι μετά από αυτό νοιώθεις σαν να χτυπήθηκες από λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια γυρνάει πίσω σε σένα, μήπως και δεν τα κατάφερε την πρώτη φορά!»

«Δεν θα το άλλαζα! Γιατί αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να γεννήσω τα μωρά μου με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μην ήταν εδώ σήμερα.»
Αυτό το πράγμα, κάνει τις μητέρες πραγματικά υπέροχες!

Credit: Scarymommy

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ