Εκτιμάται ότι μία στις πέντε γυναίκες και ένας στους 71 άντρες θα βιαστούν σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις παραμένουν άγνωστες για διάφορους λόγους, είτε από φόβο είτε από ντροπή ή για κάτι άλλο.

Ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι εργάζονται για να φανερώσουν αυτό το ζήτημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίζουν τα σημάδια που πρέπει να προσέξουν και καταφέρουν να σταματήσουμε τη σεξουαλική επίθεση πριν συμβεί.

Οι μπάρμαν μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι όταν πρόκειται για την προστασία των θυμάτων της επίθεσης. Έχουν πανοραμική θέα της περιοχής και μπορούν να παρακολουθήσουν τους ανθρώπους και να δουν πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν.

Αυτός ο μπάρμαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρακολουθούσε κάποιον άντρα να ρίχνει κρυφά μερικά χάπια στο ποτό μιας γυναίκας.
Ο μπάρμαν δεν ήθελε να αφήσει αυτόν τον άνθρωπο να ξεφύγει, έτσι πήρε τα πράγματα στα χέρια του:

Μπάρμαν βλέπει έναν Άγνωστο να ρίχνει Ναρκωτικά στο Ποτό μιας Κοπέλας. Δείτε ΠΩΣ τον Εκδικήθηκε! Πανέξυπνο;

Ο μπάρμαν κρυφά άλλαξε τα ποτά και ο άτιμος άντρας έπινε το δικό του δηλητήριο.

Αυτή η γυναίκα ήταν τυχερή που ο μπάρμαν έβλεπε την όλη φάση, αλλά πολλοί άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί. Όλοι πρέπει να προσέχουμε για να βεβαιωθούμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να μας συμβεί.

Credit: Sosharethis

sourceSource

Δείτε επίσης:  Shannen Doherty: Οι φωτογραφίες αμέσως μετά τη χημειοθεραπεία προκάλεσε κύμα συμπαράστασης και χιλιάδες μηνύματα

ΣΧΟΛΙΑ