Τα αδέρφια μαλώνουν αρκετά συχνά, αλλά πάντα αγαπάνε το ένα το άλλο. Αυτό το βλέπουμε καλύτερα όταν μεγαλώνουν, αλλά σε ό,τι αφορά την οικογένεια, τίποτα δεν μπορεί να μπει στη μέση. Πάρτε για παράδειγμα αυτόν τον 8χρονο!

Ένα 2χρονο αγοράκι βρίσκεται σήμερα στο σπίτι του ασφαλές χάρη στις γενναίες πράξεις του 8χρονου αδερφού του. Μια μανιακή, επίδοξη απαγωγέας αρχικά παρίστανε την ευγενική. Το αγοράκι περίμενε στην στάση με την μητέρα του και τον μικρό του αδερφό. Η γυναίκα, την οποία όλοι πέρασαν για άντρα, τους πλησίασε και είπε: «Έχετε ένα όμορφο παιδί».

Μία άγνωστη γυναίκα άρπαξε το δίχρονο αγοράκι και άρχισε να τρέχει. Η αντίδραση του 8χρονου αδερφού του; Ηρωική!

Μετά προσπάθησε να πάρει το νήπιο από τα χέρια της μητέρας του. Η άγνωστη χτύπησε την μητέρα και τράβηξε το παιδί. Ο 8χρονος ανέλαβε δράση. Χτύπησε την γυναίκα αρκετές φορές και φώναξε δυνατά: «Άσε τον αδερφό μου!».

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και η μητέρα κάλεσε την άμεση δράση. Μόλις έφτασε η αστυνομία, το αγόρι ανέφερε: «Παλεύαμε εναντίον της με όλη μας την δύναμη. Φυλούσαμε τον μικρό μου αδερφό για να μην τον πάρει εκείνη». Το αγόρι περιέγραψε την άγνωστη γυναίκα και το αυτοκίνητο που οδηγούσε. «Η φωνή της ήταν σαν κοριτσιού, αλλά έμοιαζε με άντρα.»

Η ξεκάθαρη περιγραφή του αγοριού οδήγησε την αστυνομία προς την σωστή κατεύθυνση και έτσι συνέλαβαν την μανιακή 52χρονη Lisa Arnold. Αυτή ήταν η δεύτερη της απόπειρα για απαγωγή την ίδια μέρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Είχε προσπαθήσει να απαγάγει ένα άλλο παιδί 20 λεπτά νωρίτερα.

Δείτε επίσης:  Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονο Κορίτσι μέσα σε Εκκλησία. Δείτε την ποινή-Χάδι που του επέβαλλε το Δικαστήριο και θα Εξοργιστείτε!

Η Arnold κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής. Όλα αυτά χάρη σε ένα ηρωικό 8χρονο αγόρι!

Credit: gladwire.com

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ