Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Ανδρέα Παππά στην Αθήνα καθώς συνταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη με την αποστολή της ΑΕΚ και μεμονωμένους οπαδούς της που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς κατά την επιστροφή του στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος ήταν ο 4ος στο ματς της Βέροιας κόντρα στον Πλατανιά, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με την αποστολή της ΑΕΚ αλλά και οπαδούς της ομάδας που είχαν βρεθεί μεμονωμένα στην Τούμπα και οι οποίοι θα αναχωρούσαν με την ίδια πτήση.

Μόλις οι οπαδοί της «Ένωσης» αντιλήφθηκαν τον ρέφερι αλλά και τον Βασίλη Λάμπρου, που ήταν βοηθός στο ματς της Ημαθίας, δεν τους άφησαν σε χλωρό κλαρί. Οι δυο τους, παρά τις συνεχείς φραστικές επιθέσεις που δεχόντουσαν από την αίθουσα αναμονής του «Μακεδονία» μέχρι και την προσγείωσή τους στην «Ελ.Βενιζέλος», δεν αντέδρασαν στα όσα άκουγαν και είχαν συνεχώς κατεβασμένο το κεφάλι τους.

«Τελειώσατε, θα πάτε στα τρένα να παίζετε με τους Δελφάκηδες, κρεμάστε τις σφυρίχτρες. Τα ψωμιά σας τελείωσαν, δεν θα ξανασφυρίξετε. Δεν θα εμφανιστείτε ξανά σε γήπεδο, ό,τι κάνατε-κάνατε, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Διαλύσατε το ποδόσφαιρο, το ξεφτιλίσατε. Τα τσάμπα ταξίδια σας τελείωσαν. Δεν θα μπείτε ξανά σε αεροπλάνο τσάμπα. Τελειώσατε από τους πίνακες», ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν.

Πηγή: sport-fm.grSource

Δείτε επίσης:  Το παρελθόν του Γκουστάβο Πογιέτ

ΣΧΟΛΙΑ