Όταν η Madeline Adams ετοιμαζόταν για το ACC Women’s Cross Country Championship δεν είχε ιδέα ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα άλλαζε την ζωή της για πάντα. Τα παπούτσια της ήταν δεμένα, τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και ένιωθε πιο σίγουρη από ποτέ. Δυστυχώς, το σώμα της δεν βρισκόταν στο ίδιο μήκος κύματος…

Κατέρρευσε λίγα μέτρα Πριν τον Τερματισμό. Προσέξτε όμως την Αθλήτρια που έτρεχε πίσω της.. Συγκλονιστικό!

Η Madeline άρχισε τον αγώνα πολύ δυνατά και πλησίαζε στην γραμμή τερματισμού όταν ένιωσε κάτι να αλλάζει στις σωματικές της αντοχές. Η νεαρή δρομέας εξήγησε τι συνέβη στην συνέχεια:

«Έτρεχα τον αγώνα της ζωής μου. Τα πήγαινα απίστευτα καλά. Ανέβαινα τον λόφο (προς την γραμμή τερματισμού) και άρχισα να αισθάνομαι εξαντλημένη. Ξαφνικά, έρχεται ένα κύμα πάνω μου και τα πόδια μου καταρρέουν. Δεν είχα τον έλεγχο. Δεν θυμάμαι καν να πέφτω, θυμάμαι να βρίσκομαι στο έδαφος και να σκέφτομαι “Γιατί είμαι στο έδαφος; Σήκω”.»

H Μadeline αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κατέρρευσε στο έδαφος και προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά τα άκρα της ήταν εξαντλημένα. Έβλεπε τους δρομείς να περνάνε από δίπλα της και τον αγώνα με ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια της.

Μια απίθανη κοπέλα, η Evie Tate, σταμάτησε δίπλα της και προσπάθησε να την σηκώσει – αλλά δεν μπορούσε να κουβαλήσει το βάρος της Madeline. Τότε, μια δεύτερη δρομέας, η Rachel Pease, σήκωσε τον άλλο ώμο της Madeline και οι δυο τους προσπάθησαν να περάσουν την γραμμή του τερματισμού μαζί.

Κατέρρευσε λίγα μέτρα Πριν τον Τερματισμό. Προσέξτε όμως την Αθλήτρια που έτρεχε πίσω της.. Συγκλονιστικό!

Σε συνέντευξη στο CBS News, η Madeline ευχαρίστησε τα κορίτσια και τις επαίνεσε: «Το καλύτερο που βγήκε από αυτό είναι οι δύο απίθανες κοπέλες που με βοήθησαν, οι οποίες είναι εντελώς ανιδιοτελείς και άτομα με απίστευτο χαρακτήρα.»

Δείτε επίσης:  Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να πιστεύετε στις φωτογραφίες «πριν» και «μετά»

Δυστυχώς, η Madeline δεν κατάφερε να διασχίσει την γραμμή του τερματισμού εκείνη τη μέρα. Την μάζεψε αμέσως το ιατρικό προσωπικό για να την περιποιηθεί – αλλά δεν αποθαρρύνεται από το αποτέλεσμα.

Η Madeline είπε ότι ξέρει ότι αυτός ο αγώνας ήταν ο πιο δύσκολος που έχει τρέξει!

Κατέρρευσε λίγα μέτρα Πριν τον Τερματισμό. Προσέξτε όμως την Αθλήτρια που έτρεχε πίσω της.. Συγκλονιστικό!

Δείτε τους αγγέλους της Madeline να την βοηθάνε!

Άτομα σαν την Evie και την Rachel αποδεικνύουν ότι η ευγενής άμιλλα είναι πιο σημαντική από ένα τρόπαιο ή μια κορδέλα. Χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια άτομα στον κόσμο!

Credit: faithtap.com

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ