Ένας άντρας από το San Antonio του Τέξας σοκαρίστηκε όταν είδε μια φωτογραφία παιδιών τα οποία χρησιμοποιούσαν το πίσω μέρος ενός αγροτικού σαν πισίνα, κι έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι γι’αυτό.

Ο Todd Arredondo, ιδιοκτήτης μιας εταιρίας εξόρυξης, είπε ότι στεναχωρήθηκε όταν είδε την φωτογραφία, αλλά συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε τα αρνητικά σχόλια κάτω από την φωτογραφία για την οικογένεια. Ο Arredondo αναστατώθηκε που ο κόσμος έκρινε την οικογένεια, κι έτσι έψαξε τα στοιχεία τους, τους αγόρασε μια φουσκωτή πισίνα και την πήγε στο σπίτι τους.

«Ήταν πραγματική επιβράβευση να βλέπω τα χαμόγελα τους.» Τα νέα για την γενναιόδωρη πράξη του κυκλοφόρησαν γρήγορα κι έτσι ίδρυσε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, το Pools for Kids, ξεκινώντας ακόμη και μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για να μπορέσει να δωρίσει πισίνες. Μάλιστα ο ίδιος ο Arredondo πληρώνει κάποια από τα έξοδα από την τσέπη του.

«Ήταν μια αφυπνιστική εμπειρία για μένα», είπε. «Όταν ήμουν παιδί, ένας κύριος μου αγόρασε ένα νερομπάλονο, επειδή η οικογένεια μου δεν μπορούσε. Δεν ξέχασα ποτέ αυτή την στιγμή. Τα παιδιά δεν ξεχνάνε ποτέ.» Μέχρι στιγμής, ο Arredondo έχει αγοράσει 51 πισίνες και τις έχει δώσει σε πάνω από 24 οικογένειες που τις είχαν ανάγκη.

«Η ευγένεια είναι κάτι που σε επιβραβεύει. Έμαθα να ζω απλά ώστε και οι άλλοι να μπορούν να ζουν απλά.» Πολλοί επιδοκίμασαν την ανιδιοτέλεια του και άφησαν θετικά σχόλια: «Τι υπέροχος άντρας. Ναι, υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι εκεί έξω, δυστυχώς, συνήθως οι καλοί δεν φτάνουν στις ειδήσεις, μόνο οι κακοί. Σ’ευχαριστούμε, ευγενικέ κύριε. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα παιδιά θα σε θυμούνται.»

Δείτε επίσης:  Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε κλαίγοντας το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου του. Σοκαρισμένοι εκατομμύρια τηλεθεατές…

«Ξέρεις, ο Κύριος είναι καλός. Περάσαμε δύσκολες στιγμές μεγαλώνοντας. Τώρα έχω μεγαλώσει. Αλλά σαν ευλογημένη μεγάλη γυναίκα, θέλω να δώσω πίσω την βοήθεια με κάθε ευκαιρία και να πάρω πίσω μόνο χαρά. Χαίρεται η καρδιά μου όταν βοηθάω κάποιον, ειδικά παιδιά.»

Δείτε την ιστορία στο βίντεο:

Πώς σας φάνηκε η κίνησή του;

Credit: americanow.com

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ