Εκτός εαυτού ήταν ο Γιώργος Σπανός για τη διαιτησία στον αγώνα του αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο αδικήθηκε η ομάδα του, όπως δήλωσε και χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ωστόσο, τον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ περιμένει βαριά καμπάνα, καθώς το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για εκείνον μετά τις τρεις επιθέσεις που φέρεται να εξαπέλυσε στον επόπτη, Ευθύμιο Κούρεντα.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα

«Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στη φυσούνα και στον διάδρομο, μας επιτέθηκε φραστικά και ιδιαίτερα προς τον πρώτο βοηθός, ο κύριος Γιώργος Σπανός, πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος 1923 λέγοντας τις φτάσεις: “Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχει τελειώσει. Από Δευτέρα δεν θα είσαι πουθενά. Δεν θα είσαι τίποτα. Τελείωσες”.

Ο παραπάνω συνέχισε τη φραστική επίθεση επαναλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω κατά την είσοδό μας στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ βρισκόμασταν στη φυσούνα, ο παραπάνω αναγραφόμενος επιτέθηκε ξανά φραστικά στον πρώτο βοηθό, λέγοντάς του: “Έκανες έγκλημα σήμερα. Θα σε εξαφανίσω. Δεν θα ξαναπιάσει σημαία. Την έκανε την αποστολή σου”.

Ενώ μπήκαμε στα αποδυτήριά μας και πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα, εισέβαλε μέσα και συνέχισε να τον απειλεί: “Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα, θα σε βρω και θα σε… Θα σου βγάλω τα αυτιά. Να ξέρεις ότι δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες κι εσύ και ο Μπουτζιώτης (σ.σ.: πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων)”.

Δείτε επίσης:  Με Μολέντο κόντρα στον Άγιαξ

Στη συνέχεια, φωνάζοντάς του τις φτάσεις “θα σε γ… ρε π…”, του επιτέθηκε πιάνοντάς τον από τον λαιμό και συνέχισε να του λέει τις φτάσεις: “ Θα σε βρω ρε αρχ… Θα σε… και θα σε σκοτώσω ”. Εκείνη τη στιγμή όπως μου ανέφερε ο πρώτος βοηθός μου (Κουρέντας) φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα.

Με την παρέμβασή μου τον απομάκρυνα, αλλά εκείνος μαινόμενος συνέχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης κι ενώ ήταν ανοικτή η πόρτα, βρίσκονταν απέξω δύο αστυνομικοί παρακολουθώντας άπραγοι…».

Όπως προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας, ο κ. Σπανός κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα», και θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ κινδυνεύει και με τιμωρία αποκλεισμού ή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από 1 έως 3 έτη.

Πηγή: sport-fm.gr



Source

ΣΧΟΛΙΑ