Ήταν εύκολο γι’αυτές τις τρίδυμες να πιστεύουν πως το DNA τους είναι το ίδιο, αλλά σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν την πραγματικότητα. Σε μία προσπάθεια να δουν πόσο παρόμοιο ήταν το DNA τους, αποφάσισαν να κάνουν το τεστ μιας εταιρίας. Ωστόσο, δεν ήταν οι μόνοι που είχαν αυτή την περιέργεια.

Τρία διαφορετικά σετ από τρίδυμα και τετράδυμα έκαναν το ίδιο τεστ. Μία από τις κοπέλες, η κόρη του Dr. Phil McGraw, είπε πως ήταν σίγουρη πως το DNA τους θα είναι το ίδιο.

Αυτές οι Πανομοιότυπες Τρίδυμες έκαναν Τεστ DNA. Τα Αποτελέσματα όμως, ΔΕΝ ήταν αυτά που Περίμεναν…

Η Erica δεν ήταν η μόνη που το πίστευε και λογικό είναι. Πήραν απλά ένα δείγμα από το σάλιο τους και το έστειλαν για εξέταση. Όταν τα αποτελέσματα από τις τρίδυμες, Erica, Nicole και Jaclyn έφτασαν, πήραν μία τεράστια έκπληξη. Το DNA τους δεν ήταν το ίδιο. Οι αδερφές δεν το περίμεναν και έτσι αποφάσισαν να το ερευνήσουν περισσότερο.

Αυτές οι Πανομοιότυπες Τρίδυμες έκαναν Τεστ DNA. Τα Αποτελέσματα όμως, ΔΕΝ ήταν αυτά που Περίμεναν…

Έκανα ξανά το τεστ και αυτή τη φορά από άλλη εταιρία. Φάνηκε πως το πρόβλημα δεν ήταν με εκείνες αλλά με το τεστ. Οι ερευνητές έκαναν τα ίδια τεστ σε διαφορετικά σετ από τρίδυμα και τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιο παράξενα.

Δείτε τον λόγο που συνέβη αυτό στο βίντεο που ακολουθεί:

Φαίνεται πως ακόμα αυτά τα τεστ που προάγουν οι εταιρίες δεν είναι τόσο απλά και αξιόπιστα όσο θα θέλαμε.

Credit: lifeaspire.com

sourceSource

Δείτε επίσης:  Αυτός ο Πλούσιος Πατέρας αποφάσισε να πάει με τον γιο του σε μια Παράγκα. Αυτό που του είπε ο μικρός όμως…

ΣΧΟΛΙΑ