Όταν ήταν μόλις 5 χρονών, πήραν τον Julian Hernandez από την μητέρα του στην Αλαμπάμα. Πίσω το 2002, η μητέρα του ανέφερε την εξαφάνισή του αλλά οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Υποπτευόταν πως ο πατέρας του, Bobby Hernandez, τον είχε πάρει αλλά είχε εξαφανιστεί και εκείνος. 

Ήταν προφανές πως ο Hernandez είχε απαγάγει τον γιο του γιατί είχαν διαμάχη για την επιμέλειά του, αλλά επειδή είχε τραβήξει ότι χρήματα είχε στους λογαριασμούς του χωρίς να αφήσει ίχνη, ήταν πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουν.

Ήταν εξαφανισμένος για 13 Χρόνια και η Οικογένειά του είχε Χάσει κάθε Ελπίδα. Μια μέρα όμως, έγινε το Θαύμα!

Η αστυνομία χρειάστηκε 13 χρόνια για να εντοπίσει τον μικρό Julian Hernandez. Η απίστευτη ιστορία ξεδιπλώθηκε όταν το 18χρονο αγόρι έκανε αίτηση για να πάει στο κολέγιο.

Ενώ είχε κάνει την αίτηση, ο Julian είδε πως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλειας που είχε δεν ταίριαζε με το όνομά του. Μπερδεμένος, πήγε στον σύμβουλο για βοήθεια. Εκείνη έλεγξε το παρελθόν του και είδε πως είχε καταχωρηθεί σαν αγνοούμενος.

Ήταν εξαφανισμένος για 13 Χρόνια και η Οικογένειά του είχε Χάσει κάθε Ελπίδα. Μια μέρα όμως, έγινε το Θαύμα!

Τότε ειδοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Μετά από μήνες ερευνών, επιβεβαιώθηκε πως ο Julian Hernandez είχε επιτέλους βρεθεί. Ο πατέρας του, Bobby Hernandez, κατηγορήθηκε για πλαστογραφία και αναμένεται να εκδοθεί στην Αλαμπάμα για να του απαγγείλουν και άλλες κατηγορίες για τις οποίες μπορεί να φυλακιστεί για μέχρι και 10 χρόνια.

Ήταν εξαφανισμένος για 13 Χρόνια και η Οικογένειά του είχε Χάσει κάθε Ελπίδα. Μια μέρα όμως, έγινε το Θαύμα!

Από τότε που βρέθηκε ο γιος της, η μητέρα του έχει πεθάνει από την χαρά της. Η οικογένεια έκανε μία ανακοίνωση λέγοντας: “Η οικογένειά μας είναι πολύ χαρούμενη που μάθαμε πως ο Julian είναι ασφαλής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις προσευχές τους και για την υποστήριξη όλο αυτόν τον καιρό.”

Δείτε επίσης:  Αγρίνιο: Νύφη σε αναπηρικό καροτσάκι – Ο πιο ιδιαίτερος γάμος της χρονιάς [pics]

Μία πολύ τρομακτική εμπειρία που καμία μητέρα δεν πρέπει να ζήσει. Για πάνω από μια δεκαετία ο γιος της αγνοούνταν αλλά τελικά βρέθηκε. Αυτή η ιστορία δείχνει πως ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα αλλά να είμαστε υπομονετικοί να ελπίζουμε για το καλύτερο.

Credit: shareably.net

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ