Ένας ύποπτος για διάρρηξη κατέληξε στο νοσοκομείο το σαββατοκύριακο αφού υπέστη ξυλοδαρμό όταν προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι μιας γυναίκας στο Tennessee. Η Lisa Morelock άνοιξε την πόρτα της αφού άκουσε έναν χτύπο το Σάββατο το βράδυ από μία γυναίκα που μοίραζε φυλλάδια επειδή είχε χάσει τον σκύλο της.

Ωστόσο, όταν πήγε να κλείσει την πόρτα, ένας άντρας που φορούσε μάσκα την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να την τραβήξει έξω. Η 52χρονη γυναίκα άρχισε να τον χτυπάει, παρόλο που εκείνος είχε το διπλάσιο μέγεθος.

Έκανε διάρρηξη σε ένα Σπίτι για να το Ληστέψει. Δείτε ΠΩΣ τον Εκδικήθηκε η Γυναίκα που Βρισκόταν μέσα!

Η αστυνομία λέει πως προσπάθησε αρκετές φορές να μπει στο σπίτι. Η Lisa είπε πως τον είδε να κρατάει ένα όπλο και έτσι πήγε και πήρε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που έχει κοντά στην πόρτα για προστασία.

Η 18χρονη κόρη της Lisa και μία φίλη της ήταν επίσης εντός της οικίας και αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν στην μάχη με τον διαρρήκτη. Κατά την διάρκεια της μάχης, η Lisa κατάφερε να του τραβήξει την μάσκα και κατάλαβε πως ήταν κάποιος που ήξερε εδώ και πολύ καιρό.

Μετά το περιστατικό, είπε πως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. “Να είστε δυνατές. Ξέρω πως είναι τρομακτικό αλλά προσπαθήστε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και αντιδράστε.”

Έκανε διάρρηξη σε ένα Σπίτι για να το Ληστέψει. Δείτε ΠΩΣ τον Εκδικήθηκε η Γυναίκα που Βρισκόταν μέσα!

Η αστυνομία είπε πως ο Joe M. Sotello προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας σε ένα άλλο σπίτι αλλά για κακή του τύχη οι ιδιοκτήτες του ήταν συγγενείς με το θύμα και τον κράτησαν μέχρι να έρθουν οι αρχές.

Δείτε επίσης:  Όταν ο Πατέρας είδε το Πρόσωπό της Κόρης του, Τρόμαξε και τους Άφησε. 21 Χρόνια Αργότερα…

Ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί με ληστεία και διάρρηξη. Η φίλη του δεν έχει κατηγορηθεί και ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως τον βοήθησε επειδή φοβόταν.

Προς το παρόν κρατείται και η εγγύηση ανέρχεται στα $35,000

Ποια πιστεύετε θα πρέπει να είναι η τιμωρία του;

Credit: dailymail.co.uk

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ