Ένα τυπογραφικό λάθος στο Facebook κατέληξε να αλλάζει την πορεία της ζωής μιας άστεγης γυναίκας για πάντα με τον πιο θαυμαστό τρόπο.

Η Amy Rickel, από το Appleton του Ουισκόνσιν, ήταν άστεγη και άνεργη με τρία παιδιά – εκ των οποίων το ένα ήταν 4 χρονών και με ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με έναν φίλο της στο Facebook για να του ζητήσει βοήθεια.

Μετά την αποστολή ενός ιδιωτικού μηνύματος στο Facebook για τα προβλήματά της, σύντομα συνειδητοποίησε ότι έστειλε το μήνυμα σε έναν ξένο με παρόμοιο όνομα με εκείνο του φίλου της.

Αλλά αυτό το λάθος κατέληξε να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της ζωής της.

Ζητώντας συγγνώμη για το λάθος, η Rickel θέλησε να προχωρήσει με τη ζωή της, αλλά ο ξένος, ο Brian Van Boxtel, είχε διαφορετική γνώμη.

Άνεργη μαμά ζητά απεγνωσμένα από έναν φίλο της να τη βοηθήσει. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της είναι ήδη πολύ αργά..

Ο Boxtel της είπε ότι θα της πληρώσει ξενοδοχείο για να μείνει.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή της βοήθειάς του.

Άνοιξε στην Rickel ένα λογαριασμό για βοήθεια.

«Δεν έχουμε πλέον τα χρήματα για διαμονή. Η μόνη μου ανησυχία σε αυτό το σημείο είναι να σιγουρευτώ ότι τα παιδιά μου είναι ασφαλή και ζεστά.», έγραψε η Rickel.

Η ιστορία της σύντομα άγγιξε πολλούς ανθρώπους που άκουσαν τα προβλήματα της και θέλησαν να την βοηθήσουν.

Ο Chad Morac επίσης αισθάνθηκε υποχρεωμένος να βοηθήσει. Όταν ανακάλυψε ότι η Rickel ήταν νοσηλεύτρια, την ήθελε στην δουλειά του.

Η Αlex Witkowski, ανώτερη υπάλληλος της TotalMed, εντυπωσιάστηκε από την ιστορία της Rickel και ήθελε και αυτή να της προσφέρει δουλειά..

Δείτε επίσης:  Ζύγιζε 300 κιλά και Δεν μπορούσε να Σταθεί. Ένα χρόνο Μετά, δείτε την εκπληκτική της Μεταμόρφωση!

Ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο: λόγω της καλοσύνης των ξένων η Rickel βρέθηκε με μια προσφορά εργασίας εννέα ημέρες μετά το λάθος μήνυμα στο Facebook.

«Έχει αποκατασταθεί πλήρως η πίστη μου στην ανθρωπότητα και στο Θεό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα όσα μου προσφέρθηκαν τόσο απλόχερα.», είπε η Rickel.

Credit: Opposingviews

sourceSource

ΣΧΟΛΙΑ