Όταν ένας άντρας κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι έχει κερδίσει την καρδιά του. Ο άνδρας έχει αποφασίσει ότι καμία άλλη γυναίκα δεν θα τον κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο αυτή. Αυτό το κορίτσι έμαθε ότι είχε κλέψει την καρδιά του φίλου της με έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Aaron Vergara δεν είχε δει τη φίλη του Kayla για 8 μήνες. Είχε πάρει μετάθεση στη Χαβάη ως αεροπόρος, για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Τώρα που επιτέλους θα γυρνούσε στο σπίτι, ήθελε να κάνει την επιστροφή του αξέχαστη για την αγαπημένη του. Εκείνη τον περίμενε να βγει από την πτήση του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να μαντέψει τί θα συνέβαινε στη συνέχεια.

Η Kayla περίμενε τον Aaron στο λόμπι του αεροδρομίου. Καθώς στεκόταν μόνη, συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ένας από τους άλλους επιβάτες την χαιρέτησε με το όνομά της και της πρόσφερε ένα πορτοκαλί τριαντάφυλλο! Η Kayla παραξενεύτηκε, αλλά δέχτηκε ευγενικά το τριαντάφυλλο με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η έκπληξη όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ένας προς έναν, περισσότεροι επιβάτες έδιναν στην ξαφνιασμένη Kayla όμορφα τριαντάφυλλα. ‘Αυτό είναι για τον Αύγουστο’, της εξήγησε ένας άνδρας με κοστούμι, καθώς της προσέφερε ένα λουλούδι. Ο καθένας από αυτούς έλεγε τα ονόματα των μηνών που αντιπροσώπευαν τα τριαντάφυλλα, μέχρι που τελικά η Kayla έμαθε γιατί ήταν ο αποδέκτης αυτών των υπέροχων λουλουδιών.

Με οκτώ πορτοκαλί τριαντάφυλλα στην αγκαλιά της, η Kayla είδε τελικά τον Aaron μπροστά της. Εκείνος της έδωσε ένα ακόμα τριαντάφυλλο – αυτό είχε μωβ απόχρωση. ‘Κάθε τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει κάθε μήνα που με περίμενες’, της εξήγησε ο Aaron. Η Kayla κοκκίνησε από συγκίνηση, καθώς ο Aaron εξέφραζε τα συναισθήματά του απέναντί της μπροστά σε όλους. Τότε ήρθε η μεγάλη στιγμή…

Ο Aaron έκανε ένα βήμα μπροστά και γονάτισε. ‘Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και δεν βρήκα ένα κορίτσι σαν εσένα’, είπε καθώς έβγαζε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη του. Όταν τη ρώτησε αν ήθελε να τον παντρευτεί, η Kayla γέλασε και του έδωσε το χέρι της με ανυπομονησία. Οι καρδιές όλων όσων ήταν παρόντες έλιωσαν, καθώς έγιναν μάρτυρες σε μια τόσο ρομαντική ιστορία αγάπης.

Δείτε επίσης:  Εξοργισμένη Μητέρα στέλνει αυτό το Μήνυμα σε Εταιρεία Παιδικών Ρούχων. Αυτό που τους Γράφει, είναι Ανεκτίμητο!

Αυτή είναι μια από τις πιο γλυκές ιδέες για μια πρόταση γάμου. Μοιάζει με σκηνή από ταινία του κινηματογράφου. Είναι συγκινητικό να βλέπεις δυο ανθρώπους τόσο ευτυχισμένους που είναι μαζί. Αυτή η ιστορία μας θυμίζει πόσο τυχεροί νιώθουμε όταν είμαστε με αυτούς που αγαπάμε.

source